Cemburu Buta Ke ??

Hye mommies semua.. Nak tanya,normal ke ada perasaan cemburu, insecure dengan suami sendiri ?? Sebelum ni sy okay jer, cuma bila dah nak masuk 9 bulan ni sy rasa cemburu bila suami spend masa dengan family dia.. Padahal suami sy dah habis adil bahagikan masa dia.. Bila dia main dengan anak buah pun sy boleh cemburu.. Tiba² sy rasa macam suami sy tu jauh jer dengan sy.. Tapi semua craving sy suami layan.. Setiap minggu bawak jalan².. Kenapa sy boleh tiba² ada perasaanacam ni ya ?? Maksud sy, kalau boleh sy nak suami sy tu 200% perhatian dia pada sy.. Kadang² sy stress bila tengok dia layan adik² dia.. Padahal takde apa pun.. Tolongggggg 😭😭😭

Cemburu Buta Ke ??
4 Balas

normal ,pembawakan baby saya pregnant anak pertama , kuat juga cemburu haha .. asyik nak berkepit je nan suami .. pastu sekarang pregnant anak kedua rasa rimas dengan suami nak dekat2 😅 nasib suami memahami ..

2y ago

Harap² sekejap jer lah perasaan ni and tak turun dekat baby 😅😅 Kalau tak jenuh lah nak melayan nanti.. Dah lah baby girl

Normal sis ada perasaan mcm ni cuma prepare mental untuk sis tak terbawa masa pantang . Positive banyak , selawat jangan negative . Bahaya meroyan ni .

2y ago

Suami pun risau jugak sebab sy memang bagitahu dia pasal ni.. Apa² pun thanks 💕

mmg mcm tu bila kta pregnant mmg akan rasa mcm tuu nak suami bg perhatian spenuhnya kt kta..

2y ago

Yeke.. Kalau normal okaylah sebab sy pun 1st time pregnant ni..

memang ada mcm tu sis...

2y ago

Bila bersalin akan hilangkan perasaan ni ?? Takut pulak sy meroyan nanti masa pantang😅😅