Ibu sensitif

Mcmne nk buat ya? sy mmg asyik menangis je 24 jam. Benda kecik pun menangis..sy nk air buah tp cakap dlm hati je, harapkan suami balik keje dia beli. tp suami tk beli. Dia balik tgn kosong tak bawa balik apa2. Seharian sy menangis cakap suami tak paham sy. padahal salah sendiri. Skrg ni pun tgh naik moto, cakap dgn suami, suami tak dgr. terus menangis teresak2 kata suami tak sayang..aduh penat la cmni. caner nk buat eh? Effect ke pada anak kalau asyik menangis je? Sy mmg setiap malam menangis smpai lebam bawah mata. Kdg2 sy rasa suami tak syg sy sbb selalu lebihkan keluarga dia..Sampaikan sy menangis je tak berhnti2.

2 Balas

hormon sis.. sy mse preggy ni pon sensitif sikit.. rse cam suami x syg.. mmg cpt trase n sedih.. kdg nk nangis sy cuba tahan sbb xnk nnt ank keluar die asyik meragam je.. sbb biasenye klu kte emosi mse preggy nnt ank pon ikut sme.. sy pon xtau acaner nk buat tp try tuk kawal sehabis baik jela..

Mcmana awak nangis sbb tkde air buah pdahal ckap dlm hati je? Kesian kan suami tu, jgn susahkan hati dia..duduk istighfar sis