zincofer tak boleh telan

salam semua , nk share sy tak boleh mkn zincofer, lepas telan xlama lepas tu jd loya n muntah2, bau nya agk hanyir.. kdg2 skip sbb sembelit pn btmbh teruk smpai luka.. bila xmkn xde pn mual n muntah tp klu xmkn xleh jgk kn.. ade x ubat lain slain zincofer yg boleh sy ambil. yg xhanyir 🥲

36 Balas

kalau xblh telan dan tak ok pd puan..nnti puan bgtw ms chckup k...nnti doc akn tukar ubat yg sesuai tuk kita..mcm sy dlu doc suh try iberet... alhamdulillah sesuai..mg dpmudahkan segalanya amiin