Buku pink dan anak luar nikah

Salam semua, klau hamil ank luaq nikah tpi ada owg yg hamilkan tu apa yg patut sya buat? Kandungan sya dh 22minggu. Kami mmng plan nk kawin tpi duit x mencukupi lagi. Family tau kami nk kawin tapi family xtau yg sya dh hamil. Takut nk p klinik untuk cheak baby sbb takut pihak klinik bg tau family. Mcm mana ya tlng bantu.

35 Balas

nk nikah itu mudah...dh buat kursus kawin, dokumen dh isi dlm online,print,pergi pejabat agama utk dptkan kebenaran berkahwin dkt tmpt masing²,lps tu serah borang kebenaran tu dkt tok kadi...dlm masa nk tunggu majlis akad tu,sama² la kumpul duit...tak pakai bnyak pun...saya nikah 2 tahun lps pun habis dlm rm800-rm1000