Nak mintak pendapat sikit dan suggest apa prlu sya buat

Kandungan sya dah 26 weeks tpi masih blom buat buku .. sya malu sebab sya belum kawin .. orng yg spatutnya bertanggungjwb dia tknk brtnggungjwb dan sruh sya gugurkan sja bby ni tpi sya tak smpai hati sbb bby ni tk brsalah dan sy sygkn bby ni ..sya nk prgi klinik untk buat buku dan tgk prkembangan bby tpi sya segan .. tlong suggest skit ap prlu sya buat 😌

3 Balas

Pergi jek kk sis, dh 26weeks tuh, dh msuk trimester kedua pun, xde istilah gugur dah.. sis sygkan beby kan, so pegilah check up ye mommy, everything gonna be okay.. lagipun skrg kan pakai mask tiap masa, nak segan watpe..hehe..pegi jek, klu kena bebel sikit2 tu biasalah, anggap jek itu ujian kitalah kena hadapi.. :)

Alhmdlillh sis sygkn bby tu n nk smpan.. Xpew sis.. Sis pegi je kk buat bku.. Nurse xmrah pom single mother.. Dy xkesah.. Diorg kesah sal kesihatan kta je.. Sis pegi lh buat ya.. Bhaya xbuat untk kesihatan sis n bby sis.. Sy doakan urusan sis dpermdhkn❤️

26 week patutnya pergi buka buku pink dah tu sis...dan sekali boleh scan tgok heartbeat baby dah :) pergilah sis utk kesihatan sis dan baby ya. Semoga di permudahkan urusan sis ke klinik.