tiada alahan

Salam semua bakal ibu2 or ibu2...saya 4 kali mngandung 2 kali gugur 1 baru je 1 rahun 2 bulan...ni preegy 6w....normal ke...mase 4 w hingga 5 w rasa sengugut or cramp dkt ari2..badan naik 3kg ,selera makan brtambah.....lps scan 5 w...nmpk kantung then lps makn folic acid...dah xrse cramp or alahan...skrg ni brt yg ritu naik maintain...then makn x boleh lambat 4 or 5 jam msti lapar....angin pon banyk....saya walaupon dah ad ank 1...tapi tiap kali awal pregy sye msti fobia takut ap2 trjadi..dah nmpk baby mmbesar kt rahim ni baru hilg fobia wlaupon still x putus doa...ad ke yg macm sye....ni xde alahan lgy risau.....hope bby ni ok je mmbesar dgn baik...nnti dah lahir abg ad la kawn....in sya allah..aminn....sye jge slalu doakn ibu2 yg mngandung sntiasa diberi kesihatan yg baik dan sehat ..baik ibu or ank dalm kandungan..x lpe jge yg still ttc semoga diberikan zuriat x lme lagy....aminn...?

1 Balas

Saya pun sama, takde alahan sangat tapi baru je masuk 7 weeks. Setakat ni insyaAllah okay. Kena positif x boleh stress2