mengidam & selalu lapar

Awal2 pregnant ni ad mngidam apa2 ke atau kerap mkan ? Klu ngidam or x selalu lapar ok ke ? Sy baru 5w .. Tapi xde rasa nak mkan ke or perut lapar slalu ke lps tu x kerap kencing .. Hmmm takut je pelik .. Hahah

1 Balas

Normal sis. Mengidam pun normal. Cuma sy sejak pregnant sampai skrg tak pernah mengidam apa² lagi. Hehehe. Kerap kencing pun normal. Cz baby dekat bahagian bawah,klu malam lagi kerap kencing. Hehehe. ☺

5y ago

Ada je. Tengok orang jugak. Pregnant kena banyak minum air kosong ☺