First mom twin!

Hai mommy...nk tnye..sye scan 7 week 5 hri pastu nmpk ad 2 kantung...doc ckp agk confius sama ad twin atau bkn..1 kntung dh nmpk jnin n heartbeat..1 kntung lg kosong...doc sruh dtg sbln lg untk confirm kan..ad x mommy twin dkt sni..sye first time...terkjut plus happy rezeki allah bg klni...sbb bru je lpas gugur hritu...BO.. tp tula klau twin kne ambik vitamin ape2 ke? Skng sye mkn acid foliq 4 mg je dulu..buka buku pink 12 week nnti. Doakn sye ye semoga ad rezki twin klni..tq..#SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantujawab

2 Balas

Sy pernah lihat di tt. Kantung ke2 baby nya belum muncul. Macam ambil masa sedikit. Insya Allah ada rezeki awk. Doa yang baik2 tau. Amalakn zikir dan tahmid selalu 😇😇😇

3w ago

Ooo tak la. Sy tengok tt je. Kadang mmg 2nd baby tu dia lmbat sikit kata orang. Semoga rezeki awkkkkk 😇😇

mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin