kepastian

hai mmy2 smua ... sye nk tnya sikit ni hope mmy2 boleh berikan pnjelasan laa... ada x mmy2 yg da preg ank pertama then xde alahan sperti keguguran rambut .. and next year mmy2 preg kali kdua..then kali ni alahan makin teruk.. sye risau la mmy..

1 Balas

Sya masa yang pertama x ada alahan atau pun mabuk elok je, tpi yang kedua ni mmg mabuk teruk ... Bgi Sya normal sis setiap anak x sma pembawakan nya 😊 sentiasa fikir positif je 😉

5y ago

😊 risau jgakk sye ni