kantung tidak nampak baby

normal tak kalau kira dari start period kandungan dah masuk 5 week tapi tadi scan bru 4 w 6d baby tak nmpk lagi just nmpk kantung sajaa saiz kantung 1.07 normal tak ? tapi kalau banding first scan hari tu nampak perubahan kantung ad mmbesar sikit

5 Balas

awk normal sgt .. haritu sy scan 5week 4days ada kantung je tp kosong I scan kt hosp kata doctor kemungkinan keguguran serius I dah down tp nasib ada 1 doctor lg kata dtg semula after 2 weeks mcm tu then kemarin dlu I scan lg balik kandungan dah cecah 8weeks alhamdulillah dah ada fetus n heartbeat 🩷🩷 so no worries mmg normal je kantung kosong if masih awal lg

5mo ago

terima kasih awakk , agak risau jugak sbb yg nie first pregnnt 🥰

sebab tu tak digalakkan scan awal. better scan 12w bru boleh nampak baby jelas 😘

Normal sis, klu plg cpt 7weeks nampak mcm dot kecik tuu..

sama la kantung saja nampk baru 6w

normal.

5mo ago

oh okee terimaa kasih 🥰 risau sbb ni first timee pregnnt