Period lewat & Folic acid

Salam semua. Awal bulan 2 haritu saya ada pergi farmasi nak cari folic acid jenama Appeton. Tapi staff perubatan farmasi Suggest kan saya ubat yang ini. Kata nya ada folic acid dah siap dengan vitamin semua. Saya tolak saya cakap nak folic acid yang tadi. Tapi dia cakap yang ini boleh jika merancang nak hamil. Dia desak ambil yang ini jadi saya pun ikut. Lepas habis period 2/2 saya terus makan ni selepas makan tanpa skip. Skrg bulan 3 period saya tak datang dah nak 3 bulan 🥹 cek upt Negatif. Ada siapa2 pernah tahu ubat ni tak 😫

Period lewat & Folic acid
9 Balas

patotnya tolak

1y ago

Dah tolak sis. Dia tetap ckp yg ni untuk yg nak rancang hamil. Saya nampak belakang tu pun ada folic acid semua saya proceed jela. Fikir nak ikhtiar demi anak je 🥹🥹