Iron Folic

Saya Pergi KK Untuk Buat UPT Dan Disahkan Pregnant , Kalau Ikut Kiraan Dah 5 Minggu , lepastu Saya Pergi Farmasi Nak Beli Folic Acid , Saya Beritahu Farmasi Tu Saya First Time Nak Makan , Dan Dia Suggest Jenama Ni , Ade Yang Pernah Makan Tak ?

Iron Folic
2 Balas

Sya pun makan ni jugak consume dari awal bulan january. Bulan March sya buat fully medical checkup and result darah smua tiptop tp time tu sya belum pregnant lagi. Acid folic dlm tu cuma ada 0.82mg je. Kalau sis dh positive pregnant boleh makan folic acid yg 5mg ye. Mcm sya baru2 ni juga pregnant terus makan folic acid yg 5mg. Jaga diri baik2 okay ☺️

2y ago

Dah Makan Folic Acid 5MG Tu , Yang Iron Folic Ni Masih Makan Ke ?

Ambil folic acid sahaja dh ckup. Iron tu bila dh tahu result darah.

2y ago

Biasa la farmasi, nk jual kena la yg abit pricey. Baru mereka ada untung ?