Iron folic atau folic acid?

Salam semua. Baru masuk 5weeks better ambil iron folic amway atau folic acid appeton? Sebelum ni memang makan folic acid appeton sebelum pregnant tapi dah habis. Ada iron folic amway je now kakak bagi. Mohon pencerahan

2 Balas

iron folic + bio C , kawan saya makan , skrg dah 9 week , kantung cantik , baby cantik , jantung , hb smua cantik

5mo ago

Iron folic bio c tu jenama apa ya

folic acid. after 12w nnt baru consume iron folic or apa2 ubt yg kk beri