Depression

Salam.... Sebelum ini saya pernah post pasal sikap suami saya yang tak memahami keadaan sy yg sedang mengadung... Sekarang saya di trimester ke3. Saya masih lg depress... Suami saya sekejap ok sekejap tak....suami sy tidak berpelajaran... Saya minta dia timba ilmu.sedikit .. Tentang agama dan yg lain.... Saya sedih.... Dia lngsung xnak ambil tahu..... Semalam... Sy ada ketumbuhan semasa mngandung...tp suami tak kisah .... Sy minta dia ambil tahu... Atleast emergency senang... Tp dia ckp dia bukan Dr.... Nnt dia pergi je hantr ke hospital... Dia ckp mcm sy seorang shj yg mengandung...... Semalm kami gaduh teruk ... .smpai sy berdoa sesuatu terjadi kpd sy supaya suami insaf.. Dia mencarut kepada saya..... Pnggil sy lancau dah lain 2....... Sebelum ini dia pernah pnggil sy pelacur........ Sy sgt kecewa......... Sy istigfar dan sebut Allahuakbar supaya dia sedar apa yg dia ckp pd saya....... Tp dia ugut sy nk pukul sekiranya sy masih brsuara dan mecarut..... .. sy hnya mmpu istigfar shj...... Pg dia pujuk sy tp saya dah kecewa #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

banyak berdoa pn 🥺 solat fardhu jangan tinggal, kalau boleh ajak suami berjemaah sekali, tu pengerat kasih syg dlm rumah tangga insya Allah Allah lebih mengetahui