Hfdm. Pengalamn petama.

Salam. Nak tnya mommies pgalamn ank kena pyakit ni. Ank sy 2thun6bln smlm doc kata kena ni. Sy panic skrg msa sma cba tenang. Mslh ank sy xnak mkn. Mnum air bf masi nak. Bntik2 pagi ni kuar area paha n lampin tp halus. Dkt bibir ckit n hdung.tgn ada ckit. Brp hari bntik2 ni kuar? Cmana nak bg ank mkn sbb bila pksa dia kuarkn balik. Berat dari 14.3 trun ke 13.8 da. Risau sgt. 😥

4 Balas

ank sya pon kna ,sya nk tya ada ank spa spa smpai admit ward ke

9mo ago

smnggu jgak bru ok sis.. yg pnting ank byk mnum air klu dia xslera. ank sy ritu dia nak susu bdn n air kosong jak. ubt tu ikut jak arahn doc. bntal alas tilam smua dia guna cuci stiap hari. jmur klu boleh . kira perang la dgn pyakit ni kita lawan hehe. apapun bykkn doa jgak. smoga ank sis tmbh sihat walafiat ya.. aamiin