Saya nak tanya sy baru 6w tp ank yg ke 3 ni ade kuar coklat2..sy dah p klinik n makan ubt kuat rahim

Sy ade kua darah coklat2 dah pergi klinik n mkn ubt 4hari sy mkn hri ke 5 tibe2 ade plak tp xsakit pon.. Sy risau

2 Balas

Takpa awak habiskan je. Saya pun haritu ada keluar tapi sikit je. Bila makan ubat kuatkan rahim dr bagi 3 hari terus tkda dh sampai harini. Alhamdulillah. And mommy kena byk berehat jgn byk bergerak. Saya buat mcmtu la.

2y ago

Yeke sy makan dah 5 hari tp kua plk darah hmm risau

Saya alami benda yg sama dh 2 minggu. Dpt ubat kuat rahim tp spotting masa ada. Tak sakit pun cuma kita risau