Anak flu n kurg aktif

Salam smua. Ank sy girl 1thun 10bln. Dia batuk slsema n dmam dw ok. Tp td dmam ada sdikit. Sy da bg paracetamol.bda jmpa doc msa bru sakit. Mslhnya sy xpasti knapa dia asik nak susu cara atas riba. Bila berbaring mcm biasa d tilam dia xnak n nnagis. Bila sdar nangis. Sdgkn sblm2 ni bila demam dia aktif. Adakh sbb batuk🙁 pertma kali dia kna flu ni. Tq🙁🙁

2 Balas

Salam. Mungkin bila pakej dengan batuk dan selesema badan anak jadi lagi tak selesa. Kalau nampak anak lemau sebaiknya bawa anak jumpa doc pakar. Kadang bawa doc klinik swasta biasa mereka tak tahu apa virus apa yang anak kena. Kalau dah lebih 3 hari tak sihat dan consistent demam tak surut terus bawa jumpa doc pakar kanak² segera ya mommy.

2y ago

Sama²

mungkin dia xselesa..sbb flu kan..

2y ago

da tau sbb sakit tlinga tu sis. 😓