Hfdm. Pengalamn petama.

Salam. Nak tnya mommies pgalamn ank kena pyakit ni. Ank sy 2thun6bln smlm doc kata kena ni. Sy panic skrg msa sma cba tenang. Mslh ank sy xnak mkn. Mnum air bf masi nak. Bntik2 pagi ni kuar area paha n lampin tp halus. Dkt bibir ckit n hdung.tgn ada ckit. Brp hari bntik2 ni kuar? Cmana nak bg ank mkn sbb bila pksa dia kuarkn balik. Berat dari 14.3 trun ke 13.8 da. Risau sgt. 😥

4 Balas

Bg ice cream vanilla utk redakan pedih dlm mulut. Beli alocair spray then spray tekak dia setiap kali nak bg mknn

1y ago

ice cream tu sy akn cba.. thx sis smoga murah rezeki sis. aamiin 🤲🥰