SUSU SESUAI TAK UNTUK IBU PREGNANT

Salam nak tanya, Susu ni sesuai X Untuk ibu pregnant? Baru mencuba. Masa pregnant anak first Selalu amalkan Susu anmum. Tapi Berat badan naik 2kg pulak. Misi sruh stop minum susu anmum. Sekarang Xtau nak Cari Susu apa yg kurang Manis.

SUSU SESUAI TAK UNTUK IBU PREGNANT
31 Balas

Susu ni tak boleh utk orang pregnant. Sbb ni utk orang nak kurangkan kolestrol dlm badan. Kat packaging dia pun ada tulis tak boleh utk orang pregnant. Sis boleh je nak minum susu selain susu pregnant. Macam HL, dutch lady, fresh milk apa2 tak kisah. Amik yg plain shj. Jangan berperisa.

4y ago

In shaa Allah takde ape sis. Dah terminum takpe laa kan. Nanti try susu lain ye 😊