Susu mengandung yang sesuai

Susu mengandung apa yang sesuai utk ibu mengandung? Saya ada beli susu anmum ori tapi x sesuai sebab asyik nak muntah. Saya pregnant 14mggu dan sy stop sementara minum sbb balik2 muntah. Boleh tak syorkan susu mengandung apa yang sesuai? #firstmom

1 Balas

Better cari sample kecil2 dlu sblm beli yg besar. Tkut membazir. Boleh follow fb group item free sample Malaysia. Situ ada byk link2 sample susu utk ibu mengandung & bby.