Susu terbaik utk Ibu Hamil.

Assalamualaikum Mommies. Bleh suggest X susu utk Ibu Hamil yg sesuai? Sebelum nie minum Anmum tp Misi KK xbagi minum sbb bleh jdi berat naik n Anmum nie manis sikit. Sekarang dah start cramp kaki ? Thank you

2 Balas

Waalaikumsalam. Pregnant ni x semestinya kene minum susu khas untuk mengandung. Minum susu untuk kekalkan kalsium dlm badan. Sebab baby da serap zat2 kita. Minum susu farm fresh, dutch lady, HL,fearnleaf, klu susu ngandung boleh ambik frisomom, enfamama, similac. Susu bergantung penerimaan tekak jgk. Ada yg x boleh minum. Padahal sebelum ngandung ok je minum. Beli pek kecik2 dlu. Klu ok baru beli yg besar

4y ago

Trima ksih mommy 😘

Farm fresh ok... Sy amalkan susu kurma je. Hb pon naik ok..

4y ago

Oeh. Bleh try la nti. Trima ksih mommy 😘