heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

Sabar banyak2 sis..sy ada 3 baby syurga..ank 1st lahir prem 29w dgn mcm2 komplikasi..ank ke 2 lahir sihat dh besar 7 thun skrg..2016 sy keguguran 8w...2018 sy stillbirth 28w...sgt2 sedih tpi tu semua kerja tuhan kena terima dgn sabar...skrg sy dh33w...harap2 semua ok...sy doakan sis kuat jgn putus asa...