Mommy boleh tlg jwb Sy dah scan 4 Kali dah Sy baru 11w2D

Doc ckp x blh dgr heart beat baby Sy risau sgt,tapi esok sy Ade appointment dgn doc specialist It's zit normal 11w Tak boleh dgr heart beat

2 Balas

same goes to me.. hrp sgt after 2week nt dh dgr heartbeat.. 7w scan xjumpa heartbeat, repeat 9w scan xjumpa jugak tp size baby berubah yg ptutnya 9w jd 8w..xtaw lah cane moga ad sinar utk kita sis☺

3y ago

yes sis, hrp2 semua ok ! sama sy juga sis, 9w x dgr juga suruh dtg after 11w then still x blh dgr jugak heart beat, hopefully all ok sis

But baby still membesar tak?

3y ago

Doa yg baik2 🥰