Berapa mmggu dh nmpk heart beat.. risau tdi scan tvs doc ckp bby Ada tpi heart beat xde so kna tnggu

6 Balas

Sama mcm sy pn belom nmpk jantung lg, ikut kiraan manual 9 mggu tp bila scan doktor kta baru 7 mggu jadi die sruh datang lg 2 mggu sbb jantung xnmpk lg repeat scan

1y ago

skrg sis bpe mnggu??

sy 6 weeks da nmpak heart beat scan perut.... kalau awk nk pendapata kedua pun bole pg klinik lain.. sbb sy kat kk takda heart beat kat swasta ada hari yg sama..

1y ago

pgi scn tvs kt gomen..ptg KT swta..doc ckp bnda yg sme..bgi Ms 2 mnggubtdi dh buka buku pink..hrp 10 mnggu Ada lah heart beat dye

tdi scn doc ckp jntung bby xde lgi..tpi janin Ada😢doc ksi Dua mnggu lgi..agk² Ada x korang sme mcm Kita..skli chek Bru Ada jntung bby..

1y ago

waktu tu saya 7 minggu, minggu ke 9 baru nampak heartbeat

saya alhamdulillah 7w dah ada heartbeat

1y ago

awl jgk ye..sy risau Ni..tnggu lgi 2 mnggu

heartbeat start 8w dah boleh dengar

1y ago

tdi misi ckp dh 9 mnggu tpi xde buat ultrasound so tnggu Dua mnggu Bru jmpa doc..hrp Ada lah heart beat dye..Ms scn hri tu doc ckp xnmpk kantung Bru yolk sac pstu Dua mnggu kemudian alhamdulillah dh Ada jnin cma heart beat jr lom nmpk lgi sb kcik lgi..moga Ada rzki sy nti🤲

Biasa 7 Minggu ke ats

1y ago

moga Ada keajaibn dri ALLAH utk sy🤲