10weeks xjumpa heart beat...

Td ada appoiment dkt kk.. scan2 doc xjmpe heart beat.. cari2 10mnt xjmpe.. doc dah berkerut, saya dah menangis doc ckp xjmpe heart beat ni, snyp je ni (smbl tnjk monitor)... 2kali dah ggr, dah risau, masa 7mggu elok je ad heart beat.. tibe2 dgr bilik sebelah ad baby menangis.. trus nampak baby melompat.. doc trus jerit, eh.. dia melompat lahh.. ada2, ha tu nampak heart beat dia, br nampak heart beat dia laju je. YaAllah.. bersyukurnya rasa ??..

28 Balas

Nak ngis baca, ya Allah... Next week sya pula scan baby 10w, pernah gugur skli baby kedua ni trauma skit, asal g kk je jantung mesti bedgup kuat... Doakan baby syaa sihat ya mummy2 semua 🥰😘

Tahniah puan. Sepanjang menjalani tempoh kehamilan, bersalin dan berpantang. Kita kena sentiasa berfikiran positif. Kalau kita stress dan buat kerja berat,mmg akan memberi kesan perkembangan bayi.

alhamdulillah..sy tau pe sis sy rs..sbb pnh ggr jg..sy pn ms ml2 scan doc xjmpe jntg bby..lm cari..br nmpk..bby main nyorok2...syukur sgt..smga bby n mommy sht ye.

ya allah, baca dan baca tetiba dupdap kita syukur alhamdulillah ada heartbeat and baby pun gerak moga kandungan sentiasa sihat hingga kelahirannya

alhamdulillah. sis take care ya. jangan risau sangat tau. saya doakan kali ni selamat.

Saya dah masuk 12 minggu tak nampak heart beat. Risau payah cakap lah. Mau nangis dah

Alhamdulillah, rezeki awak and please just give your trust to god 🙂

die maen lompat2 pulak ye.. nak bgurau lah tu dgn ibu dye.. 😅

alhamdulillah moga jadi anak yang soleh solehah

Saya yang baca Ni seriauuu je Rasa. Moga semuanya selamat ye