heart beat?

Ada peluang tak untuk nampak heart beat dlm 10 mgu? Sy da 2 Kali scan mgu lepas, heart beats janin langsung takde? Pasrah Dan berserah da, cuma mengharap adalah keajaiban.

7 Balas

Sy mse 7week sy ad scan dkt hosp besar n da nmpk heartbeat sbb time tu warded... n mse 8week 2day bukaa buku n first scan utk buku tp doktor xnmpk heartbeat.. risauu😅 dktr kata mgkin mesin dy y xclear n surh repeat scan 10w2d..... n alhmdullilah ble scan da nmpk😘

Sama macam saya 9 weeks, baru scan tadi tak ada janin dalam kantung..kantung pun ukuran kecil dari minggu... Doktor akan repeat lagi 2 minggu untuk scan.

Sy 10 mggu tkde nmpk lgsg sis .. ad kantung je , doktor sruh dtg lg 3 mggu . pastu trus nmpk baby ... normal je tu , tk semua org sama ..

10 minggu dah boleh nampak.. ukuran semua normal ke utk size 10 minggu? Doc tak cakap apa2?

Semoga dipermudahkan segala urusan sis nnti Aamin 😊

Kadang lambat. Doa yg baik2 sis

Cuba check di klinik lain