heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

Sama macam sy haritu, 9weeks , ada kantung sahaja. 13weeks tu gugur semuanya dah hancur. Dah 2 kali gugur. Ni pregnant yg ke 3. Dah masuk 4 bulan dah. Semoga kuat akk, sy doakan, semoga ada rezeki akk lepas ni. InshaAllah. Aminnn