heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

Sis setau sy klau mcam pas kta "LEPAS" natii ada nyawa baru yg akan mngntii.. Allah huallam laa kuasa allah.. Bab sy pernah dlu.. Pregnet tpii masa tuu ngam2 sy kena demm denggi ada dlam semnggu jugk laa kena tahan.. Pastu sy p toilet hairan kenpa perut sakit semcam sngka nak buang air besar.. Tpii bila sy tengok darah sy tawakal jak masa tuu.. Lepas siram2.. Sy x push bab sy takut klau2 dea ikut seklii natii.. Bila sy nmpak allah huakbar haty sy masa tuu tuhan jak yg tau.. Husbnd pn smpaii tedduk sedih bab kehilngan baby.. Dokter memng ada ckap dl masa sy kena denggi tuu baby dlam mngkin tidak sehat.. Smnda dea x ckup buln tau pngalami kecacatan allah huallam.. Lepas drii situu mngkin ada dlam 2bulan.. Alhmdllah allah bagii rezeki mengntii baby yg lepas sy kehilngan tuu.. Niy ceta sy laa.. Pengalman sy.. So tawakal yaa sis.. Insyah allah..