heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

Sy scan msa sama mcm sis..8w6d..situasi kita sama..tp dr x sruh ggurkn..bru nk repeat blik scan sbtu nie sb sy check up swasta..sptot ye dh 13w1d..arp sgt ada heartbeat..klau x ada jgk sis is redha je la..nie kndungn ke tiga..yg kdua ggur masa 6w..bleeding lgsg x ada kli nie tp x tahu knpa..moga ada la rzeki sy...