heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

sblum 8 weeks sis prnh scan dn nmpk hrtbeat ke?.. sya msa prgnt dlu scan 7 mnggu dh nmpk hrtbeat tp bila dh 12 mnggu xda hrtbeat. mmg sah2 kguguran. tp untk kndungn ke2 ni 9 mnggu pn x nmpk hrtbeat. sya scan kt hspital sg buloh scan dr bwah.. alhmdulillah nmpk. try scan dr bwah dlu.

5y ago

3weeks penah scan utk tgk dlm kantung ke x je. Ni baru scan smula. Xpe sy tggu je. Klau x jd akan jatuh sndri kan. Sy teruskan berdoa je skrg ni. Ade bidan yg ckp awal lagi. 4bln biasa org scan