heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

Redha dgn byk sabar ya Fay Sha. Jaga diri baik2, selamat berpantang supaya lebih sihat & kuat rahim lepas ni. Ujian ini mmg pedih tp menjadikan kita Ibu yg kuat rohani & jasmani, insyaaAllah teruskan usaha, berdoa & tawakkal semoga digantikan dgn yg lebih baik, cantik, sihat & kuat. Aamiin yra.

5y ago

Bincang & dpt kan nasihat pakar/doktor. Moga suami sentiasa disisi beri sokongan moral.