heart beat takde 8w5d

Salam nak tanya kalau pegi scan heart beat dah xde 8w5d konfem dah takde ke? doc ckp janin 100% dah xde. Sedihnye setelah 6thun menunggu. Doakan sy tabah n kuat hadapi dugaan ni. Doakan sy cpt dpt rezeki semula. Doc suruh gugurkan.

heart beat takde 8w5d
148 Balas

Semoga tabah sis.. Insya Allah, Allah akan gantikan yg baru.. Sy pun pernah mengalami situasi yg sama dimana baby gugur naturally tp before that mmg scan tak detect heartbeat baby.. Skrg dah ada rezeki baby baru yg sihat lepas keguguran baby first. 🤗

5y ago

Lepas gugur tu berpantang dulu.. Bagi rest rahim kita jugak.. After 8 months baru ttc.. Alhamdulillah lekat.. Skrg baby sy dah 3 bulan 🤗