air selusuh

salam nak Tanya.. ada x ibu2 minum air selusuh awal.. belum pebukaan tp DA minum air selusuh tu.. buntu laa DA start sakit contraction tp bukaan still belum wktu 36week haritu DA buka 2.6cm tp 2mggu lepas tu tertutup balik... skg 39mggu4hari.. bolh ke kalau minum air selusuh sbb xtahan sakit tp masih blm bukaan lg..

2 Balas

Orang kata kalau bacaan takde lagi, jangan minum. Nanti lagi bertambah sakit contraction tuu.