sakit sebelum bersalin

Salam .. mommy2 nak tanye kalau sebelum bersalin tu sakit macam mana ye rasa? Rase sakit perut ke mcm tu?

2 Balas

rasa skit yg teramat sgt..smpaikn xkena nk dduk..pastu sakit tu dia mai cam ada timing dia..jap dia sakit jap dia hilang..mkin lma mkin kerap..rsa cam nk mbuang air besar

Rasa tegang kt perut berserta sakit pinggang. Makin lama makin kerap. Dia akan sakit beberapa minit sekali, bila tak sakit, mmg tak sakit langsung... Bila sakit, mmg sakit sgt.

5y ago

Ooo kalau rase sakit je tu ? Bukan beberapa minit tapi setiap mase tu knp ye?