Rasa sakit dibawah perut.

24 minggu rase sakit dekat bahagian bawah perut ketike berjalan & nak bangun daripade baring. Tapi rase sakit tu takde lah sakit sangat, dalam 3/10 je rase sakit nye. Bile tekan takde pun rase sakit tu. Takde kluar spotting atau ape2 yang pelik. Baby bergerak okey je dalam perut ni. Normal ke tak ye rase sakit macam tu ?

2 Balas

sis mcm mne dah okay?sye pun mcm sis juga skrg ni .doc ckp apa

1y ago

Masih ade sikit tpi tk kerap dan tk sakit sgt. Doktor ckp kepale bby dh dkt bwh dan die nk membesar dlm rahim mmbuatkn rahim tu kembang. Tkde ape pun selagi tkde kluar spotting atau bleeding.

kalau was was pergi klinik tanya