Baby mengeras rasa macam mane ?

Saye nak tanye kalau baby mengeras ibu rasa macam mane ye ? Rase sakit, susah nak nafas, rase cramp atau rase perut tegang ? Boleh share tak baby mengeras rase macam mane ?

2 Balas

rasa perut tegang dan keras sangat.. kejap je dlm 3 4 minit pastu ok balik.. boleh nampak bentuk baby bila dia tgh mengeras tu.. bila cucuk baby pun dia rasa keras je.. tu la mengeras..

9mo ago

tak tentu ikut badan org jgk.. sy dlu dlm 29w tapi jarang² laa.. skrg dh 34w lagi kerap dia mengeras

perut awak rasa tegang. dn bila awak pegang rasa keras. kalau mengeras lama pon xnormal tau

9mo ago

rasa mcm tu juga awak. tp tambah plus sakit contraction.