risau kjadian berulang

salam mommy . sy kguguran bln lalu 14/6-23/6 complete . 30/6 ada bsma dgn suami msa tak subur(ikut dlm app track period) smpai hri nii blm period . skli cek upt td double line . ya allah nii kli btul2 blm sdia sbb kira mau period dlu untuk 3 bln bru mrncg blik sbb takut sy kjadian bln lalu berulang . sy kguguran sbb kantong kosong. tp trlalu awal allah bg rezeki sbgai pngganti?? buka buku pun takut . siapa ada pgalaman mcm nii?

5 Balas

ptot nya dh tau gugur belum period tu rancang dlu, nak bersama boleh, tpi guna protection. jgn lepas dlm. rahim bru nak recover. so now mkn folic acid. and jgn bersama dlu utk 1st trim. jgn buat kerja berat2. kalau boleh byk kn bedrest.

2y ago

tq nasihat sis?