Tak tahu tarikh period

Assalamualaikum..sy nak tahu MCM mana nak kira due kalau xthu tarikh period..sebab sy last tanda bln 4 hari tu ..bulan 6 sy ade period tapi xthu tarikh nye..bln 6 sy last period ..baru2 ni cek upt,2 Line terang #ingintahu

2 Balas

Macam saya rekod setiap tarikh period dekat hp.. sekali hp hilang semua data. Cari data backup pun hilang 😌 Saya bagitahu doktor yang sy tak sure date last period masa nak scan confirm pregnant. Doktor ukur based ukuran baby. Nanti akan2 datang akan revised due date lagi..

mcm sy period irregular so kalau pregnant, biasanya doktor akan ikut kira due based on ukuran baby masa scan sis.