Last period 25/11

salam..sy kguguran 15/10 dan telah bpantang selama 2mggu tp dh bsma suami dlm tempoh sbln lps kguguran. last period 25/11, stkat sy bsma suami ni dia buang luar..adkh sy bkmgkinn pregnant wlupn suami buang luar? sy rsau sbb smp arini period sy xdtg lg dan adkh tnda2 pregnant n nk period lbh kurg sma?

1 Balas

1. ada chances utk pregnant wlpn buang luar sebab pre ejaculate tu pun dah ada sperm berenang2. 2. ye. PMS lebih kurang je dgn pregnant. so utk confirmation, buatlah upt