upt -ve..x period..xde symptom pregnant atau period

hi semua..sy ttc selama tiga tahun..last year bln 9 sy mengandung tapi dah gugur dlm week ke-6..lps gugur bln seterusnya period sy selepas 40 Hari..then January sy period lps 35hari(25/1/2020)..bln ni blm lagi sy period..x de symptom nak period atau pregnant..cek upt -ve....tlg Ade sesiapa mcm sy?? Tlg..

2 Balas

hormon, better pg check klinik yg peka dgn mslah2 berkaitan, ap yg pn sebut cm simptom2 PCOS. klu klinik biasa susah nk detact. biasa mg ad klinik utk mslh2 kesihatan wanita.

Hormon tu