rezeki awal🥰

saya nikah 29/5, last date period 2/6, spatutnya 30/6 haritu next date period..27&28/6 tetiba hati tergerak nk cek,sbb bau suami tak boleh,mengidam nk mkn mcm2. then dua date tu cek double line,tapi samar…smlm dgn harini cek,dah pekat..ada yg mcm ni juga ke?alhamdulillah rezeki allah nak bagi❤️

rezeki awal🥰
1 Balas

InsyaAllah ada tu.. jaga diri baik2 je .. makesure makin hari makin gelap line tu.. lepas 2 minggu baru scan