risau kjadian berulang

salam mommy . sy kguguran bln lalu 14/6-23/6 complete . 30/6 ada bsma dgn suami msa tak subur(ikut dlm app track period) smpai hri nii blm period . skli cek upt td double line . ya allah nii kli btul2 blm sdia sbb kira mau period dlu untuk 3 bln bru mrncg blik sbb takut sy kjadian bln lalu berulang . sy kguguran sbb kantong kosong. tp trlalu awal allah bg rezeki sbgai pngganti?? buka buku pun takut . siapa ada pgalaman mcm nii?

5 Balas

Patutnya slowtalk dgn suami dlu. Yg nk menanggung kemudian hari is bdn awk. Rahim x ready, bdn baru nk recover. Skrg ni consume saja folic, jaga mkn minum, pantau klu ada spotting ke apa. Avoid kerja2 berat.

2y ago

Xpe..keep pantau saja. Dh scan nmpk janin & heartbeat..baru pergi buka buku