pregnant

Salam mommies.. just nak mintak pandangan.. selepas keguguran berapa lama sebaiknya try untuk mengandung lagi? Doktor hospital suggest 2 ke 3 bulan dah boleh plan untuk mengandung semula.. misi dekat kk suggest tunggu selepas 6 bulan.. saya keguguran semasa 18 weeks.. ada tak mommies yg trus pregnant lepas keguguran?

5 Balas

Sy gugur 10w pun doc bgtau klu nk hamil lg tunggu 2@3 kali period..tp nurse kk bgtau lps 6bulan klu boleh mgndung lagi..tp klu nk mgndung awal minta nasihat doc dan minta ubat kuatkan rahim..