Pregnant semula

Hi TAP mommies ! Saya baru keguguran first baby. Jadi Saya nak tanya kepada mana-mana mommies yang pernah keguguran, berapa lama tempoh untuk mommies pregnant semula ?

1 Balas

saya ambil masa rahim kembali sihat 3 kali putaran haid...lpastu tu pregnant balik😅...jadi sis 3 bulan ni rest kan dulu rahim ....after clear 3 bulan haid ...u can make another baby😉 ( tips doc untuk cptkn pregnant , if shuben pancut dalam better jgn trus ke tandas untuk kencing...just rest about 2 hour untuk sperm naik ...or just sleep trus..esok sblum subuh baru mandi )

3y ago

most welcome sis , saya doakan sis dipermudahkan segala urusan😘