Selepas keguguran kena tunggu berapa lama untuk pregnant semula?

Berapa lama boleh tunggu untuk mengandung semula? Saya gugur diusia kandungan 10weeks,kandungan sulung & telah cuci di hospital.. Terima kasih mommy#bantusharing #advicepls #pleasehelp #ingintahu .

6 Balas

Sya gugur 10minggu dan anak sulung juga..gugur sendiri..lepas sebulan gugur,Lekat balik..Alhamdulillah baby Sya skrg 6m+ suda

3y ago

tak ada amalkan apa2 pun

kalau cuci sy xpasti. mcm sy complete miscarriage ambil masa 6 bulan utk pregnant kali kedua. Tak merancang pon

3y ago

Oh baik sis..terima kasih❤️ semoga urusan sis dipermudahkan selalu..

saya pun dnc jugak.. doc advised sekurang kurangnya 3-6bulan untuk bagi rahim betul² pulih..

3y ago

Oh okay sis..terima kasih banyak♥️ semoga sis sihat2 selalu..

Sekurang2nya 3-6bln utk bgi rahim betul2 pulih...

3y ago

Baik sis..Terima kasih atas info♥️ Semoga segala urusan sis dipermudahkan..

6bln sis ari tu sethun baru pregnNt blk..

3y ago

Oh baik..Terima kasih..semoga segala urusan sis dipermudahkan sentiasa♥️

6buln bru blh ..dh btl2 kuat rhim

3y ago

Okay baik sis..Terima Kasih..semoga Allah memudahkan segala urusan sis♥️