Pregnant 2nd

Salam mommies Ada tak anak baru masuk 4bulan dah pregnant balik 😨..saya konon nya merancang sendiri tapi xtau lah 🤣 Rezeki Tidak terduga ... Cuma nya saya sebelum ni tak tahu pregnant dan sangat lasak ,then ada jatuh kerusi ..terhentak kuat cuma nya tak ada apa² pendarahan..saya risau .. Dan saya sebenarnya macam tak ready utk anak no 2 ni ...😔

9 Balas

mcm kwn sy..tp dia bby masuk 3 bulan dah preggy..means just kosong 2 bln je lps bersalin..mmg ada mcm tu..dia pn rancang sndri dan tak sgka jgk preggy..tp Allah nk bg kn, msti ada hikmhnya 🥰 sbb masih ramai isteri diluar sana yg nk ank, tp blm rezeki mengndung walau kwen dah berpuluh tahun..xpe sis, Allah nk bg hadiah n rezeki tu dkt sis..insyaAllah..

insha'Allah takde pape sis..cam sy dlu ank1 br 4bln sy dh pregnant ank k'2 tu rncng sndri..niat nk kluarkn tp lps jumpa doktr tgk dtk jntung rsa ksian &syg..drstu ready tak ready sy bwk enjoy je..xnk pikir yg bkn2 xnak dgr org ckp apa..yg pntg hasbend ok bg smngat dh tu je..

Dh rezeki.. sbb tu nurse bising suruh lpas sbln bsalim cpt2 pegi amik suntikan prancng. Hmm. Klu x ready stress nnt. Ni dh lekat. Redha dh ready mental fizikal lah. L mrancng sndri ada teknik dia. Klu x lpa ni kne ambil prncng cpt2 ya🌹

Dah rezeki la , baby saya setahun 1day , saya tengah mengandung 6 bln . Semoga dipermudahkan segalanya urusan 😊

tak tau lah, tak pernah dengar lagi. awak org pertama saya dengar anak baru 4m pregnant dah

Sama mcm adik ipar sy.. Awk jgn risau ye, semoga dipermudahkan semuanya utk awk.. 💝

anak sy nk msok 11 bln . tp sy dh preg 7 bln ahahha

Insyaallah takde pape ,, semoga allah bantu 🥰

Rezeki sis..semoga dipermudahkan urusan nya😊