Pregnant 2nd

Salam mommies Ada tak anak baru masuk 4bulan dah pregnant balik 😨..saya konon nya merancang sendiri tapi xtau lah 🤣 Rezeki Tidak terduga ... Cuma nya saya sebelum ni tak tahu pregnant dan sangat lasak ,then ada jatuh kerusi ..terhentak kuat cuma nya tak ada apa² pendarahan..saya risau .. Dan saya sebenarnya macam tak ready utk anak no 2 ni ...😔

9 Balas

insha'Allah takde pape sis..cam sy dlu ank1 br 4bln sy dh pregnant ank k'2 tu rncng sndri..niat nk kluarkn tp lps jumpa doktr tgk dtk jntung rsa ksian &syg..drstu ready tak ready sy bwk enjoy je..xnk pikir yg bkn2 xnak dgr org ckp apa..yg pntg hasbend ok bg smngat dh tu je..