Pregnant 2nd

Salam mommies Ada tak anak baru masuk 4bulan dah pregnant balik 😨..saya konon nya merancang sendiri tapi xtau lah 🤣 Rezeki Tidak terduga ... Cuma nya saya sebelum ni tak tahu pregnant dan sangat lasak ,then ada jatuh kerusi ..terhentak kuat cuma nya tak ada apa² pendarahan..saya risau .. Dan saya sebenarnya macam tak ready utk anak no 2 ni ...😔

9 Balas

Dh rezeki.. sbb tu nurse bising suruh lpas sbln bsalim cpt2 pegi amik suntikan prancng. Hmm. Klu x ready stress nnt. Ni dh lekat. Redha dh ready mental fizikal lah. L mrancng sndri ada teknik dia. Klu x lpa ni kne ambil prncng cpt2 ya🌹