scan tapi baby belum nampak 8week.

Salam momies2 sekalian.. Saya scan untuk daftar baby 8week, tapi bila scan baby belom nampak lagi. Adakah itu normal.. Ni anak pertama Saya. Doctor suruh pergi lagu after 2 minggu. Ada dekat sink momies2 ada pengalaman macam Saya?

2 Balas

Sy pon mcm tu sis masa 7weeks nmpk kantung saja.. Belum nmpk baby. Minggu ke 12 ( 3months) baru la nampak baby

Kantung pun tak nampak lagi? Make sure sebelum scan penuhkan pundi kencing