Scan baby

Alhamdulillah. Semalam pegi scan 8week 6day. Dah nampak kantung, janin and heartbeat ? Teruja sgt. Saya pergi scan dekat Mary Eve Clinic Setia Alam. Recommended ?? RM40 je, doctor friendly and service pun tiptop.

2 Balas

mary eve clinic mmg terbaij . sy pernah buat detail scan di sana tpi dengan cawangan di kedah . ..doc semua friendly . harga pun murah dr tmpat lain 😍

Alhamdullilah.. Wktu tgk tu kita msty smbil trsengeh2 kan haha.. Rasa sronok sgt.. Moga bby mmbesar dgn sihat ye sis